Chrupiące dodatki

Nasze rozwiązania

Konsumenci uwielbiają przyjemny kontrast między kremowym jogurtem a chrupiącymi kuleczkami z delikatnych ziaren zbóż oblanych czekoladą. Nasza oferta pozwala na wyjątkowe zróżnicowanie struktury Państwa produktów.

Chrupiące dodatki

... naturalnie chrupiące!

Portfolio produktów:

  • Komponenty z ekstrudowanych zbóż

  • Polewa czekoladowa (25%)

  • Kształt: kuleczki (od 4 do 5 mm)

  • Stabilne i chrupiące w białej masie

  • Możliwość łączenia z owocami lub komponentami z ciepłymi nutami

Zalety stosowania:

  • Dodatek bezpośrednio do masy jogurtowej

  • Chrupiące wnętrze oblane czekoladą

  • Pozostają chrupiące i stabilne

  • Wyjątkowa struktura

  • Przyjemność smaku i ładny wygląd

Zastosowania:

Produkty mleczne:

  • Jogurty (deserowe/pitne)

  • Twarogi i sery świeże

  • Lody

Państwa korzyści:

 

  • Wynalazca stabilnych dodatków do produktów mlecznych

  • Firma odnosząca sukcesy na rynku od 2005 roku

  • Doskonałe kompetencje w stosowaniu

  • Wsparcie w testach u klienta

Bestsellery i innowacje:

  • Wanilia i chrupiące dodatki

  • Truskawka i chrupiące dodatki

  • Banan i chrupiące dodatki

  • Czekolada i chrupiące dodatki

  • Nugat i chrupiące dodatki

Zachęcamy do skorzystania z naszej bogatej wiedzy.

Po indywidualnych uzgodnieniach z klientem od samego początku uwzględniamy szczególne, technologiczne wymogi, a także wymagane klasy jakości.

Kontakt

Zawsze dajemy z siebie to, co najlepsze. Również w zakresie serwisu.

Cieszymy się, że nasze produkty trafiły w Państwa gust. Z przyjemnością osobiście odpowiemy na Państwa pytania.

 

Możliwości kontaktu z nami:

 

Zentis Polska Sp. z o. o.
Ul. Przemysłowa 8, Żelków Kolonia
08-110 Siedlce

 

Telefon: +48 25 6402-100

Faks: +48 25 6409-100

E-mail: zentis@zentis.pl