Konsumenci uwielbiają nagradzanie siebie zarówno przyjemnie klasycznymi, jak i nowymi smakami. Elementami decydującymi są tutaj: smak, struktura, wrażenie w ustach oraz kolor.
Komponenty z ciepłymi nutami
... naturalnie pyszne!
Portfolio produktów:
- 
	Zróżnicowane rodzaje i połączenia 
- 
	Regulowany udział ciepłych nut 
- 
	Tradycyjne lub nowoczesne specjały 
- 
	Indywidualne receptury dopasowane do Państwa zastosowań 
Zalety stosowania:
- 
	Czysta przyjemność i ciekawy wygląd 
- 
	Unikalna struktura, od gładkiej po wyczuwalne kawałki – chrupiące lub rozpływające się 
- 
	Możliwość łączenia różnych kategorii, np. czekolady i wiórków 
- 
	Certyfikaty, np. Rainforest Alliance 2020 i/lub Fairtrade 
- 
	Możliwość dostosowania do specjalnych potrzeb żywieniowych: - bez glutenu, bez laktozy, bio, produkty koszerne 
Zastosowania:
Produkty mleczne i alternatywy mleka:
- 
	Jogurty (deserowe/pitne) 
- 
	Twarogi i sery świeże 
- 
	Napoje na bazie mleka 
- 
	Desery 
- 
	Lody 
Państwa korzyści:
- 
	Doskonałe kompetencje w stosowaniu 
- 
	Bogate portfolio i duża innowacyjność 
- 
	Rozwiązania od razu gotowe do wykorzystania 
- 
	Szybkie dostosowanie do potrzeb klienta 
- 
	Wsparcie w testach u klienta 
Bestsellery i innowacje:
- 
	Czekolada 
- 
	Słony karmel 
- 
	Kawa Dalgona 
- 
	Wanilia 
- 
	Orzech laskowy 
Opakowania:
 
 
Zachęcamy do skorzystania z naszej bogatej wiedzy.
Po indywidualnych uzgodnieniach z klientem od samego początku uwzględniamy szczególne, technologiczne wymogi, a także wymagane klasy jakości.
Kontakt
Zawsze dajemy z siebie to, co najlepsze. Również w zakresie serwisu.
Cieszymy się, że nasze produkty trafiły w Państwa gust. Z przyjemnością osobiście odpowiemy na Państwa pytania.
Możliwości kontaktu z nami:
Zentis Polska Sp. z o. o.
Ul. Przemysłowa 8, Żelków Kolonia
08-110 Siedlce
Telefon: +48 25 6402-100
Faks: +48 25 6409-100
E-mail: zentis@zentis.pl
 
 
 
  
    
       
  
    
      